Kruidnagelolie tegen hoofdpijn

Etherische kruidnagelolie is een goed middeltje tegen hoofdpijn. Etherische / essentiële kruidnagelolie heeft enkele eigenschappen die helpt om om hoofdpijn te verminderen. Ook op andere pijnlijke lichaamsdelen kan de etherische kruidnagelolie op deze manier gebruikt worden om de pijn en eventuele zwellingen te verminderen. Ook bij oorpijn kan kruidnagelolie uitkomst bieden dankzij het verdovende effect van de stof.

Hoe gebruik ik etherische kruidnagelolie tegen hoofdpijn?

U mixt de etherische kruidnagelolie en brengt het mengsel aan op het voorhoofd. Dit geeft een verkoelend effect en verminderd spanning. Bent u nog nooit eerder in aanraking geweest met kruidnagelolie? Breng dan eerst een kleine hoeveelheid kruidnagelolie aan op uw arm, bij voorkeur op een niet zichtbare plek. Een zeer beperkt aantal mensen is allergisch voor etherische kruidnagelolie (en voor kruidnagel in het algemeen), en wij raden dan ook aan de eerste keer voorzichtig te zijn met het gebruik van deze schitterende essentiële olie!

 

Wilt u direct kruidnagelolie bestellen?

groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

Hoge kwaliteit kruidnagelolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!