Kruidnagelolie tegen kiespijn

Etherische kruidnagelolie is een bekend middel tegen kies of tandpijn. Etherische / essentiëleuid kruidnagelolie werd jarenlang tegen kiespijn gebruikt binnen tandartspraktijken en alhoewel er vandaag de dag sterkere verdovingen beschikbaar zijn werkt de stof nog steeds prima om pijn te verdoven.

Hoe werkt kruidnagelolie tegen kiespijn?

Breng een beetje van de verdunde etherische kruidnagelolie met een doekje aan op pijnlijke plekken in de mond en de pijn zal verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Kijk wel uit met de dosering, begin altijd met lage doseringen (bijv 1 deel eugenol op 9 delen water / olijfolie / zonnebloemolie / andere verdunningsstof).

Essentiële kruidnagelolie is bijzonder sterk en kan branden bij verkeerd gebruik. Kruidnagelolie doodt bacteriën waardoor het bederf kan tegengaan. Houd er wel rekening mee dat etherische kruidnagelolie vooral verdooft en de achterliggende problemen niet oplost. Raadpleeg bij langdurige pijnen altijd uw tandarts.

 

Wilt u direct kruidnagelolie bestellen?

groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

Hoge kwaliteit kruidnagelolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!