Tanden bleken met kruidnagelolie

Kruidnagelolie kan worden gebruikt voor het bleken van uw tanden. Uw tanden bleken met essentiële kruidnagelolie is een natuurlijke manier om uw tanden te bleken zonder chemische stoffen.

Hoe werkt tanden bleken met kruidnagelolie?

Voor het bleken van uw tanden met essentiële / etherische kruidnagelolie doet u wat van de kruidnagelolie op uw tandenborstel. Kijk wel uit met de kruidnagelolie zeker als u het voor het eerst gebruikt. Kruidnagelolie is een sterke stof dus wij raden aan eerst met verdunde kruidnagelolie te controleren of u niet allergisch bent voor de stof en of deze niet brandt bij het bleken van uw tanden met kruidnagelolie. Zodra u zeker weet dat dit geen kwaad kan kunt u de dosering van de kruidnagelolie voor het bleken van uw tanden opvoeren. Verder raden wij aan zo min mogelijk kruidnagelolie door te slikken. De stof kan schadelijke effecten hebben op uw lichaam als u hiervan veel binnen krijgt. Slik de etherische kruidnagelolie die u heeft gebruikt om uw tanden te bleken dan ook niet door maar spoel uw mond met water en spuug de olie uit.

 

Wilt u direct kruidnagelolie bestellen?

groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

Hoge kwaliteit kruidnagelolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!